Online Aannemer - Online marketing Reusel

Online marketing vanuit Reusel

Online Aannemer helpt je graag bij online vraagstukken.

Kunnen we je helpen met online marketing?

Als het gaat om het bereiken van online succes, is de Online Aannemer er om te helpen. In tegenstelling tot andere online marketing bureau’s, gebruiken we niet per definitie een standaard aanpak – elke klant krijgt een op maat gemaakte aanpak, dat prioriteit geeft aan de behoeften en zorgen van de klant. We werken bij elke stap met je samen, of je nu in Reusel of ergens anders gevestigd bent. Als je meer bezoekers op je website nodig hebt, een betere online vindbaarheid, of gewoon algemeen online marketing advies, kunnen wij als online marketing consultant de oplossing bieden die je zoekt. Onze inzet is om proactief samen te werken en in alle stadia van onze betrokkenheid nauw contact te houden – jouw succes is onze prioriteit.

Naast SEO en SEA bieden we onderanderen:

Social Media advertising

Social media is een vak apart. Daarbij komt dat er ook geadverteerd kan worden. De huidige social media kanalen kunnen zeer gericht op doelgroepen targetten. Als jou product of dienst zich hiervoor leent, is dit een mooie kans.

Display advertising

Naast het adverteren in de resultaten van Google, is het mogelijk om met beeldmateriaal te adverteren. Dit kan bewegend beeld zijn op o.a. YouTube. Dit kan ook statisch beeld zijn op nieuws websites zoals nu.nl, Telegraaf of branche specifieke websites.

E-mail marketing

Top of mind blijven bij de huidige klantenlijst? Dit kan o.a. door het toepassen van e-mail marketing. Naast het maandelijks handmatig versturen van e-mails, kunnen wij ook op basis van een actie van de gebruiker mailings op het juiste moment versturen.

Onze projecten in online marketing

Online uitdaging? Bel de Online Aannemer >

Ik drink mijn koffie met een half klontje suiker en voor jou? Snel samen een koppie koffie doen om te bekijken of het klikt? (of ben je meer een vrijdagmiddag drinker?)