Online Aannemer - Online marketing Reusel

John van Beek

John van Beek is oprichter van Online Aannemer. John heeft jaren ervaring in helpen van ondernemers online beter online vindbaar en online zichtbaar te worden. John van Beek heeft dit in het verleden gedaan als SEO en SEA consultant bij andere online marketing agencies. Daarnaast is John van Beek e-commerce manager geweest bij verschillende bedrijven. Maak kennis met John van Beek. 

John van Beek
John van Beek aan de telefoon
John van Beek profiel picture Linked In

John van Beek passies

De passie van John vind je in online marketing. Helpen van andere ondernemers om de online doelen te behalen, waaronder de online vindbaarheid vergroten met top-posities te behalen in Google, en de online zichtbaarheid vergroten met advertenties. John wordt gedreven door succes en haalt zijn energie uit ondernemen in online marketing. 

John heeft gewerkt aan de merken:

John & Reusel

John is ondernemer in Reusel. Daarnaast is hij bijna elke zondag op het sportpark in Reusel te vinden. Online Aannemer is gestart in Reusel op de Groeneweg waarna het na 1 jaar bestaan naar de Turnhoutseweg 22 in Reusel is verhuisd. John Reusel, twee woorden die bij elkaar horen!

Waarom deze tekst? Ik zag dat ik in de zoekresultaten van Google buiten de top3 was gevallen op het keyword John Reusel. Dat kan niet voor een SEO specialist die in Reusel woont, werkt en leeft. Met deze tekst zal ik snel weer de top positie innemen op het zoekwoord “John Reusel”

LinkedIn reviews over John van Beek

Duizendpoot en geboren ondernemer

"John van Beek is een duizendpoot die ze alle duizend gebruikt. Hij is op elke flank inzetbaar. Deze jongen ziet de kansen in de markt en weet hier op in te spelen. John is een geboren ondernemer!"
Frank Maessen
Product manager Data Bol.com

Flinke dosis energie en passie voor e-commerce

"John van Beek heeft een aanstekelijk charisma. Met een flinke dosis energie en zijn passie voor e-commerce zal John ieder teamlid motiveren om maximale resultaten te behalen. Ik heb vijf jaar heel nauw samengewerkt met John. In deze tijd hebben wij vele mooie projecten en daarbij goede resultaten behaald. John bruist van de ideeën waardoor ik als Product Owner nooit zonder werk kwam te zitten. Ik zal mij altijd onze spar sessies blijven herinneren waarna we zowel op strategisch als operationeel niveau altijd tot goede inzichten kwamen. Ik geef John dan ook zonder enige twijfel mijn aanbeveling!"
Peter Klinkhamer
Product owner MS schippers

He always figures a way out with a smile on his face

"Some managers can handle a business, others can get the best out of the team they manage and together, make the business succeed, and that’s John van Beek. He is a super smart guy who always finds a solution to everything. He would never say something cannot be done, he always figures a way out with a smile on his face. While John was my manager I’ve got to explore my own skills and tae over tasks with confidence. I had a great experience working directly with him and he was always open to guide, and help. Always doing his work with diligent accuracy and proactiveness. Anyone is lucky to have the opportunity to work with him."
Thalyta Smulders
Ecommerce Coordinator @ Isko

Online uitdaging?
Bel met John van Beek van de Online Aannemer>

Ik drink mijn koffie met een half klontje suiker en voor jou? Snel samen een koppie koffie doen om te bekijken of het klikt? (of ben je meer een vrijdagmiddag drinker?)